PLANTEIKNING: Slik ser ein føre seg eit framtidig næringsområde på Årsheim. Det er likevel lagt opp til ei trinnvis utbygging, der det indre området (under) for turisme og næring kan byggast ut uavhengig av tunnelmasse, og at ein så kan forlenge dette trinnvis utover og med ein større molo/ kai mot aust. Illustrasjon Nordwest 3D. Kjelde: Stad Allianse AS.
PLANTEIKNING: Slik ser ein føre seg eit framtidig næringsområde på Årsheim. Det er likevel lagt opp til ei trinnvis utbygging, der det indre området (under) for turisme og næring kan byggast ut uavhengig av tunnelmasse, og at ein så kan forlenge dette trinnvis utover og med ein større molo/ kai mot aust. Illustrasjon Nordwest 3D. Kjelde: Stad Allianse AS.

Planlegg stort næringsområde på Årsheim

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer