UTRYGT: Vegen gjennom Eidså sentrum skaper fleire farlege situasjonar, ikkje minst ved butikken, der det er kort ut i vegbana når ferjetrafikken susar forbi. I eit brev til fylket ber ordførar Lena Landsverk Sande no om at det vert sett på tryggingstiltak som kan setjast inn fram til ei ny veg-løysing er på plass.
UTRYGT: Vegen gjennom Eidså sentrum skaper fleire farlege situasjonar, ikkje minst ved butikken, der det er kort ut i vegbana når ferjetrafikken susar forbi. I eit brev til fylket ber ordførar Lena Landsverk Sande no om at det vert sett på tryggingstiltak som kan setjast inn fram til ei ny veg-løysing er på plass. FOTO: Ole Magne Kvalsvik

Ber fylket om å setje ned fartsgrensa:

Ber om fartsgrense på 30 km/t i Eidså sentrum

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer