koronaball

Nytt smittetilfelle i Vanylven

Det er stadfesta eit nytt smittetilfelle av Covid-19 i Vanylven.

– Vedkommande er allereie i innreisekarantene. Personen er no sett i isolasjon. Aktuelle nærkontaktar er allereie i karantene, og denne vil då bli vidareført. Dette vil derfor ikkje ha konsekvensar for lokalsamfunnet, skriv Vanylven kommune på si nettside.

Dette er det sjette tilfellet i Vanylven. Det første tilfellet i Vanylven kom 18. mars, før det andre kom 10. mai. Deretter gjekk det tre månader før det skjedde noko meir. 26. august kunne Vanylven kommune opplyse om to nye tilfelle, før eit nytt eit kom dagen etter. Alle desse tre tilfella var del av same reisefylgje og hadde vore i karantene sidan dei kom til Vanylven.

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer