SENTRALE AKTØRAR samla på kyrkjetrappa i etterkant. 
Frå venstre: Leiar i soknerådet i Vanylven, Øyvind Harald Bakke, sokneprest i Sande og Gursken, Ola Døhl, generalsekretær i Norges Kristne råd, Erhard Hermansen, prost Ingeborg Matre, sokneprest i Søre Sunnmøre prosti, Kjell Roger Isene, sokneprest i Ørsta, Arne Moltubakk, ordførar Paul Sindre Vedeld og vikarprest Ove Aksnes. 
Framme: Isak Heggvik, organist Robert Clark, Tomine Heggvik, biskop Ingeborg Midttømme, sokneprest Anton Heggvik, prest i Vanylven Johnny Leikvoll Drabløs, Madelen Heggvik, Bente Sundnes og Hannah Elisabeth Angel.
SENTRALE AKTØRAR samla på kyrkjetrappa i etterkant. Frå venstre: Leiar i soknerådet i Vanylven, Øyvind Harald Bakke, sokneprest i Sande og Gursken, Ola Døhl, generalsekretær i Norges Kristne råd, Erhard Hermansen, prost Ingeborg Matre, sokneprest i Søre Sunnmøre prosti, Kjell Roger Isene, sokneprest i Ørsta, Arne Moltubakk, ordførar Paul Sindre Vedeld og vikarprest Ove Aksnes. Framme: Isak Heggvik, organist Robert Clark, Tomine Heggvik, biskop Ingeborg Midttømme, sokneprest Anton Heggvik, prest i Vanylven Johnny Leikvoll Drabløs, Madelen Heggvik, Bente Sundnes og Hannah Elisabeth Angel. FOTO: Arild Skorge

Høgtideleg vigsle for Anton prest

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer