NØGD: Dei er godt nøgde med resultatet så langt, både oppsitjarane og teknisk sjef. Her ser vi frå venstre Per Rusten,  Asbjørn Lillebø og Per Brandal. Heilt til venstre i biletkant har maskinentreprenør Gunnar Fiskaa laga ein plass som kan nyttast til permanent juletre for området. Eit tre vil bli flytta dit og planta med det første.
NØGD: Dei er godt nøgde med resultatet så langt, både oppsitjarane og teknisk sjef. Her ser vi frå venstre Per Rusten, Asbjørn Lillebø og Per Brandal. Heilt til venstre i biletkant har maskinentreprenør Gunnar Fiskaa laga ein plass som kan nyttast til permanent juletre for området. Eit tre vil bli flytta dit og planta med det første. FOTO: Vidar Parr

Gir området eit nytt andlet

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer