GLEDAR SEG TIL LEIR: 4H er klare for å lage til fylkesleir på Klungreholmen på Åheim. Frå venstre ser vi Sara Berget Bøstrand, Vidar Solheim, Egil Mathias Sjåstad Solheim, Elias Sebastian Sjåstad Solheim, Sverre Andreas Lillebø, Annie Sjåstad Solheim, Susanne Bakkebø, Lorine Bakkebø Jensen, Henny Lovise Bakkebø Bakke og Sunniva Bakkebø Bakke. Dei, pluss Marion Runshaug Vik og Hanne Morseth, utgjer styret og rådgjevarane i Elvablikk 4H.
GLEDAR SEG TIL LEIR: 4H er klare for å lage til fylkesleir på Klungreholmen på Åheim. Frå venstre ser vi Sara Berget Bøstrand, Vidar Solheim, Egil Mathias Sjåstad Solheim, Elias Sebastian Sjåstad Solheim, Sverre Andreas Lillebø, Annie Sjåstad Solheim, Susanne Bakkebø, Lorine Bakkebø Jensen, Henny Lovise Bakkebø Bakke og Sunniva Bakkebø Bakke. Dei, pluss Marion Runshaug Vik og Hanne Morseth, utgjer styret og rådgjevarane i Elvablikk 4H. FOTO: Marita Branden

Jonsokhelg med 4H-leir

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer