VINNARAR i herreklassen: Øystein Ulekleiv (40.17), Geir Steig (38.56) og Erik Vadla (40.49). Medhjelparar Olav Sindre Rise leiar i Møre og Romsdal friidretskrets, og Bjørn Erik Drage i bakgrunnen klappar, medan Atle Midtbø tek seg ein kvild etter at ein i publikum kom springande fram med denne kommentaren: "Vil de ha tidsperspektiv? Desse karane brukar mindre tid å springe opp på Blåfelden, enn Atle brukar på prisutdeling". Ein vennleg spøk, slik som også Alte delte ut fleire av under seremonien.
VINNARAR i herreklassen: Øystein Ulekleiv (40.17), Geir Steig (38.56) og Erik Vadla (40.49). Medhjelparar Olav Sindre Rise leiar i Møre og Romsdal friidretskrets, og Bjørn Erik Drage i bakgrunnen klappar, medan Atle Midtbø tek seg ein kvild etter at ein i publikum kom springande fram med denne kommentaren: "Vil de ha tidsperspektiv? Desse karane brukar mindre tid å springe opp på Blåfelden, enn Atle brukar på prisutdeling". Ein vennleg spøk, slik som også Alte delte ut fleire av under seremonien. FOTO: Tanja Anett ThunemBilde 1 av 14

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

Stemningsfull premieutdeling

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer