PUST I BAKKEN: Gjengen i Berge Samdrift nyt dessert, etter at Gudveig har servert heimelaga middag på altanen heime på garden. F.v.: Gudveig Berge, Thomas Thunem, Håkon Brudevik, Per Berge, Isak Holen, Daniel og Jonas Grønvold. Ole- Martin Nordhagen er også tilsett i bedrifta, men ikkje til stades denne dagen.
PUST I BAKKEN: Gjengen i Berge Samdrift nyt dessert, etter at Gudveig har servert heimelaga middag på altanen heime på garden. F.v.: Gudveig Berge, Thomas Thunem, Håkon Brudevik, Per Berge, Isak Holen, Daniel og Jonas Grønvold. Ole- Martin Nordhagen er også tilsett i bedrifta, men ikkje til stades denne dagen. FOTO: Tanja Anett Thunem

Berge Samdrift om jordbruksoppgjeret:

Bondeyrket er ein livsstil

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer