INVITERER HEIM: Anne-May Holsæter og dottera Isaia Contreras Holsæter byr på lokalprodusert sjokolade og kaffi når vi er på besøk. Anne-May skryt av dei mange gode hjelparane ho har fått i naboar og gode handverkarar etter at ho kom til Eidså. God hjelp har ho også i dottera som har hjelpe henne med nettside og design av emballasje når ho var på besøk denne gongen.
INVITERER HEIM: Anne-May Holsæter og dottera Isaia Contreras Holsæter byr på lokalprodusert sjokolade og kaffi når vi er på besøk. Anne-May skryt av dei mange gode hjelparane ho har fått i naboar og gode handverkarar etter at ho kom til Eidså. God hjelp har ho også i dottera som har hjelpe henne med nettside og design av emballasje når ho var på besøk denne gongen. FOTO: Lars Myklebust

Anne May vil drive med helsesjokolade

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer