DISKUSJON: (f.v.): Chriss Ole Fiskaa, Cathrine Sørgård, Torill Strand, Oddvar Strand, Håkon Brudevik og Asbjørn Strand var ivrige til å finne styrker, svakheiter, truslar og moglegheiter for Vanylven. 
	– Ei styrke er at det er sterk vekst i entreprenørskap og etablering av nye bedrifter – for eksempel har vi jo alle rundt bordet vore med på å starta bedrifter. På den andre sida er energiutfordringa ein trussel, sa Oddvar Strand i gruppa.
DISKUSJON: (f.v.): Chriss Ole Fiskaa, Cathrine Sørgård, Torill Strand, Oddvar Strand, Håkon Brudevik og Asbjørn Strand var ivrige til å finne styrker, svakheiter, truslar og moglegheiter for Vanylven. – Ei styrke er at det er sterk vekst i entreprenørskap og etablering av nye bedrifter – for eksempel har vi jo alle rundt bordet vore med på å starta bedrifter. På den andre sida er energiutfordringa ein trussel, sa Oddvar Strand i gruppa. FOTO: Tanja Anett Thunem

Vanylven Utvikling med næringsplan:

Har mål om å skape fleire arbeidsplassar

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer