SAMAN: Sofaen vert eit sosialt møtepunkt, der elevane kan samlast rundt ei bok, dele interesser og lese saman. F.v: Adam  Al-Ikabi Westerås, Kasper Hatlegjerde Ekremsæter, Sverre Sæther og Fillip Ekremsæter.
SAMAN: Sofaen vert eit sosialt møtepunkt, der elevane kan samlast rundt ei bok, dele interesser og lese saman. F.v: Adam Al-Ikabi Westerås, Kasper Hatlegjerde Ekremsæter, Sverre Sæther og Fillip Ekremsæter. FOTO: Tanja Anett ThunemBilde 1 av 7

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

Innbydande og innhaldsrikt skulebibliotek

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer