SAMLA: Formannskapsmøte rundt bordet på ordførar Paul SindreVedeld (Sp) sitt kontor. Vedeld sit heilt til høgre i bildet. Frå venstre nærast veggen: Elisabet Lauvstad Haugen (FrP), Per Johnny Brekke (H) og Lena Landsverk Sande (V). Med ryggen til: Nils Olav Moen (INP), Caroline Juul (Ap), Njål Sivertstøl (Ap) og kommunedirektør Andreas Nørve.
SAMLA: Formannskapsmøte rundt bordet på ordførar Paul SindreVedeld (Sp) sitt kontor. Vedeld sit heilt til høgre i bildet. Frå venstre nærast veggen: Elisabet Lauvstad Haugen (FrP), Per Johnny Brekke (H) og Lena Landsverk Sande (V). Med ryggen til: Nils Olav Moen (INP), Caroline Juul (Ap), Njål Sivertstøl (Ap) og kommunedirektør Andreas Nørve. FOTO: Tanja Anett Thunem

Kommunedirektøren til formannskapet:

– Det er lagt opp til særs høgt aktivitetsnivå i år

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer