FØRSTEHJELPSKURS: Framme frå venstre: Atle Berge, Idar Rusten, Kolbjørn Rønnestad, Mindor Solvoll, Ragnar Vikebakk, Odd Inge Berge. Andre rad: Astrid Thunem, Marta Orten, Olga Nordal, Herborg Thunem, Kristine Moen, Sissel Blomvik. Tredje rad: Marion Strand, Åsta Eide, Marie Heimdal, Marie Vidnes, Liv Vaksdal, Agnes Strand, Oline Strand, Ingrid Berge. Bak frå venstre: Knut Lødemel, Knut Fiskå, Mikal Vidnes, Agnar Kvalsvik, Steinar Mork, Ingmund Kvalsvik. Kursleiar Karl Støylen fremst.
FØRSTEHJELPSKURS: Framme frå venstre: Atle Berge, Idar Rusten, Kolbjørn Rønnestad, Mindor Solvoll, Ragnar Vikebakk, Odd Inge Berge. Andre rad: Astrid Thunem, Marta Orten, Olga Nordal, Herborg Thunem, Kristine Moen, Sissel Blomvik. Tredje rad: Marion Strand, Åsta Eide, Marie Heimdal, Marie Vidnes, Liv Vaksdal, Agnes Strand, Oline Strand, Ingrid Berge. Bak frå venstre: Knut Lødemel, Knut Fiskå, Mikal Vidnes, Agnar Kvalsvik, Steinar Mork, Ingmund Kvalsvik. Kursleiar Karl Støylen fremst. FOTO: Harald Molvik

Frå albumet:

Førstehjelpskurs

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer