NETTPORTAL: I den nye nettportalen finst det råd og rettleiing for alle grupper rundt barn og unge, og også dei unge sjølve. Oddbjørg Vik Nordal og Janne Kristin Torvanger sit begge i gruppa for BTS, som elles omfattar fleire personar frå ulike einingar i kommunen, som barnehage, skule, PPT, helsestasjon, oppfølgingsteneste for psykisk helse og rus, og andre.
NETTPORTAL: I den nye nettportalen finst det råd og rettleiing for alle grupper rundt barn og unge, og også dei unge sjølve. Oddbjørg Vik Nordal og Janne Kristin Torvanger sit begge i gruppa for BTS, som elles omfattar fleire personar frå ulike einingar i kommunen, som barnehage, skule, PPT, helsestasjon, oppfølgingsteneste for psykisk helse og rus, og andre. FOTO: Ole Magne Kvalsvik

Kommunen med hjelpeportal

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer