Bossbilen skal frå 1. januar hente matavfall frå eigen dunk. Ordninga kostar forbrukarane om lag 900 kroner ekstra i kommunale avgifter i kalenderåret 2023. Restavfallet og papiravfallet må vekk frå husstandane for å handterast på ein mest mogleg berekraftig måte. Matavfallet kan ein kanskje tenkje annleis om? ARKIVFOTO: Synste Møre
Bossbilen skal frå 1. januar hente matavfall frå eigen dunk. Ordninga kostar forbrukarane om lag 900 kroner ekstra i kommunale avgifter i kalenderåret 2023. Restavfallet og papiravfallet må vekk frå husstandane for å handterast på ein mest mogleg berekraftig måte. Matavfallet kan ein kanskje tenkje annleis om? ARKIVFOTO: Synste Møre

Brunedunken eller kompostjord?

Langt frå alle treng å sende matboss til Hamar

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer