RÅD FOR FUNKSJONSHEMMA er av dei som ser med bekymring på at Vanylven har eit stort tal med personar som fell utanfor arbeidsliv og sosiale ordningar og drøfta korleis ein kan ta fatt i problemet. Frå venstre: Annbjørg Tørlen, Målfrid Rindal, Ottar Jan Løvoll (leiar), Svein Johan Hansen (nestleiar), Rolf Dyb og med ryggen til kommunalsjef Eli Tefre Nordal, som orienterte.
RÅD FOR FUNKSJONSHEMMA er av dei som ser med bekymring på at Vanylven har eit stort tal med personar som fell utanfor arbeidsliv og sosiale ordningar og drøfta korleis ein kan ta fatt i problemet. Frå venstre: Annbjørg Tørlen, Målfrid Rindal, Ottar Jan Løvoll (leiar), Svein Johan Hansen (nestleiar), Rolf Dyb og med ryggen til kommunalsjef Eli Tefre Nordal, som orienterte. FOTO: Ole Magne Kvalsvik

Utanforskap bekymrar

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer