FØLGJER MED: F.v.: Ordførar Paul Sindre Vedeld (Sp), varaordførar Lena Landsverk Sande (V), Karen Birthe Bjørlykke (V), Lene Christine Drabløs Strand (V), Vidar Solheim (V), Elisabet Lauvstad haugen (FrP), Rolf Dyb (FrP), Runar Hommo (FrP), Njål Sivertstøl (Ap), Caroline Juul (Ap), Lars Tore Bakkebø (Ap) og Joar Lille-Rovde (KrF).
FØLGJER MED: F.v.: Ordførar Paul Sindre Vedeld (Sp), varaordførar Lena Landsverk Sande (V), Karen Birthe Bjørlykke (V), Lene Christine Drabløs Strand (V), Vidar Solheim (V), Elisabet Lauvstad haugen (FrP), Rolf Dyb (FrP), Runar Hommo (FrP), Njål Sivertstøl (Ap), Caroline Juul (Ap), Lars Tore Bakkebø (Ap) og Joar Lille-Rovde (KrF). FOTO: Tanja Anett Thunem

Meir val i kommunestyret

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer