SOM FØNIX OR ASKA: Åheim musikkorps på si andre øving etter å ha vorte blese liv i att. Frå venstre sitjande: Celine Endal, Sara Berget Bøstrand, Ingunn Rønnestad, Sigrid Marie Lillebø, Johan Aasen, Heidi Endal, Silje Bjørneset Hellebust, Renate Hatlegjerde, Ingvill Lillebø Slettestøl, Lisa Mari Berge. Bak: Jan Ove Vik, Ingunn Hanebrekke Endal, Kari Orheim, Mette Osnes Kriken, Kristin Otneim Aarsnes, Hans Aarsnes,.
SOM FØNIX OR ASKA: Åheim musikkorps på si andre øving etter å ha vorte blese liv i att. Frå venstre sitjande: Celine Endal, Sara Berget Bøstrand, Ingunn Rønnestad, Sigrid Marie Lillebø, Johan Aasen, Heidi Endal, Silje Bjørneset Hellebust, Renate Hatlegjerde, Ingvill Lillebø Slettestøl, Lisa Mari Berge. Bak: Jan Ove Vik, Ingunn Hanebrekke Endal, Kari Orheim, Mette Osnes Kriken, Kristin Otneim Aarsnes, Hans Aarsnes,. FOTO: Ole Magne Kvalsvik

Åheimarane bles liv i korpset att

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer