NYE ANSIKT: Det nye formannskapet består av desse representantane (nærast til høgre og rundt bordet): Nils Olav Moen (INP), Njål Sivertstøl (Ap), Caroline Juul (Ap), Paul Sindre Vedeld (Sp), Lena Landsverk Sande (V), Per- Johnny Brekke (H) og Elisabet Lauvstad Haugen (FrP).  Til venstre for ordføraren sit kommunedirektør Andreas Nørve, og lenger bak leiarar frå ulike sektorar.
NYE ANSIKT: Det nye formannskapet består av desse representantane (nærast til høgre og rundt bordet): Nils Olav Moen (INP), Njål Sivertstøl (Ap), Caroline Juul (Ap), Paul Sindre Vedeld (Sp), Lena Landsverk Sande (V), Per- Johnny Brekke (H) og Elisabet Lauvstad Haugen (FrP). Til venstre for ordføraren sit kommunedirektør Andreas Nørve, og lenger bak leiarar frå ulike sektorar. FOTO: Tanja Anett Thunem

Talrikt i første formannskapsmøte

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer