SPONSORAR: Sissel Kragset Vik frå Sparebanken Møre og Asgeir Hasund frå Mowi kunne måndag overrekke teikn på støtte til opparbeiding av siste del av skitraséen mellom Øverberg og Rota, samt kjøp av betre utstyr for løypekøyring, til flittige dugnadsmenn i skigruppa, Idar Berget (oransje jakke) og Tormod Hvattum (grøn jakke). I maskina Simen Åsemyr, og til venstre leiar i skigruppa, Ole Magne Kvalsvik. Bak maskina ser vi skaret opp til Slivatnet og Rota, og til høgre ein del av traséen som er opparbeidd.
SPONSORAR: Sissel Kragset Vik frå Sparebanken Møre og Asgeir Hasund frå Mowi kunne måndag overrekke teikn på støtte til opparbeiding av siste del av skitraséen mellom Øverberg og Rota, samt kjøp av betre utstyr for løypekøyring, til flittige dugnadsmenn i skigruppa, Idar Berget (oransje jakke) og Tormod Hvattum (grøn jakke). I maskina Simen Åsemyr, og til venstre leiar i skigruppa, Ole Magne Kvalsvik. Bak maskina ser vi skaret opp til Slivatnet og Rota, og til høgre ein del av traséen som er opparbeidd. FOTO: Privat

Sluttfører skitraséen mellom Øverberg og Rota

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer