VIKTIG ARBEID: Leiar i Ytre Søre Sunnmøre Demensforeining, Kjersti Hasund, Nils Jarle Sætre og leiar i Demensforeininga i Vanylven, Aud Bodil Løvoll, brenn alle for arbeidet med det viktige temaet demensarbeid og forsking kring denne sjukdomen.
VIKTIG ARBEID: Leiar i Ytre Søre Sunnmøre Demensforeining, Kjersti Hasund, Nils Jarle Sætre og leiar i Demensforeininga i Vanylven, Aud Bodil Løvoll, brenn alle for arbeidet med det viktige temaet demensarbeid og forsking kring denne sjukdomen.

Gripande, vakkert og ope om demens

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

1 Kommentar
Eldste
Nyeste Mest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Løvoll, Aud Bodil
Løvoll, Aud Bodil
8 måneder siden

Vil komme med ei korrigering: Vi var tre arangører: Helselaget Vårsol, Trivsel for eldre og Ytre Søre Sunnmøre Demens-forening.