Finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp) tok turen til Selje for å annonsere nyhenda for Stad skipstunnel. Her saman med partifellene Per Ivar Lied, fylkesordførakandidat i Møre og Romsdal, Paul Sindre Vedeld, ordførarkandidat i Vanylven og Kristin Sørheim, leiar i samferdsleutvalet på fylkestinget i Møre og Romsdal.
Finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp) tok turen til Selje for å annonsere nyhenda for Stad skipstunnel. Her saman med partifellene Per Ivar Lied, fylkesordførakandidat i Møre og Romsdal, Paul Sindre Vedeld, ordførarkandidat i Vanylven og Kristin Sørheim, leiar i samferdsleutvalet på fylkestinget i Møre og Romsdal. FOTO: Sondre Voksøy Bringsvor

Stad skipstunnel vert lyst ut på anbod

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer