MYKJE Å PLANEGGE: Frå eit av planleggingsmøta om Åheimdagane, der ein glad gjeng med representantar både frå Åheim Bygdeutvikling, UL Fram, Jetmund Gjesteheim og Joker stilte opp tidlegare i august. Øvst frå høgre og rundt bordet ser vi Mariann Pettersen, Hege Lauvsund, Marta Andruszkiewicz, Johan Enda Duestøl, Celine Endal, Stine Endal og Lilly Ann Bakkebø.
MYKJE Å PLANEGGE: Frå eit av planleggingsmøta om Åheimdagane, der ein glad gjeng med representantar både frå Åheim Bygdeutvikling, UL Fram, Jetmund Gjesteheim og Joker stilte opp tidlegare i august. Øvst frå høgre og rundt bordet ser vi Mariann Pettersen, Hege Lauvsund, Marta Andruszkiewicz, Johan Enda Duestøl, Celine Endal, Stine Endal og Lilly Ann Bakkebø.

Åheimdagane snart klare:

– Set av første helga i september!

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer