MYKLEBUST SKULE (OVER): Vi tok eit bilete først av berre elevane, og då assistent Marita Krøvel og kontaktlærar Lene Christine Drabløs Strand, som skal halde styr på denne aktive gjengen det første skuleåret, kom og skulle vere med var det stopp. – Fotografen er keisam, vi vil ha friminutt! Framme frå venstre ser vi Johan Lihaug Selsbak, Felix Arnesen Molvik, June Ystebakk, Eline Strand, Ava Wærnes Belden, Olai Modahl Øyra, Marie Ruud Myklebust og Marie Noreikatite heilt til høgre. Bak frå venstre ser vi Steffen Bjørlykke Garshoel i gult, Mila Hessa i rosa, med Kaspar Sætre Thorsund framfor i kvitt, Olivia Jarzabek, Mats Knardal Åmelfot, i blått og Emma Bjørlykke Drage i mørkare rosa kjole.
MYKLEBUST SKULE (OVER): Vi tok eit bilete først av berre elevane, og då assistent Marita Krøvel og kontaktlærar Lene Christine Drabløs Strand, som skal halde styr på denne aktive gjengen det første skuleåret, kom og skulle vere med var det stopp. – Fotografen er keisam, vi vil ha friminutt! Framme frå venstre ser vi Johan Lihaug Selsbak, Felix Arnesen Molvik, June Ystebakk, Eline Strand, Ava Wærnes Belden, Olai Modahl Øyra, Marie Ruud Myklebust og Marie Noreikatite heilt til høgre. Bak frå venstre ser vi Steffen Bjørlykke Garshoel i gult, Mila Hessa i rosa, med Kaspar Sætre Thorsund framfor i kvitt, Olivia Jarzabek, Mats Knardal Åmelfot, i blått og Emma Bjørlykke Drage i mørkare rosa kjole. FOTO: Lars Myklebust Bilde 1 av 6

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

Første skuledag – fin og spennande

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer