Laget bak Sunnivadagane: Kjell Magnar Flølo og Marilyn Osmundsvåg frå Vener av Selje Kloster, Belinda Fure frå Selje regionale pilgrimssenter og Vidar Dalsbø frå Vener av Selje Kloster. Framme f.v. Bjarne Krakereid frå Selje IL og John Arve Trandal, leiar i Sunnivakoret. Gjengen inviterer til Selje-helg med mykje på programmet. Vi møter dei i Selje og dei stiller villig opp for foto med to ting dei er særs stolte over - Prestegarden i bakgrunnen og Sunnivastatua til høgre. FOTO: Lars Myklebust
Laget bak Sunnivadagane: Kjell Magnar Flølo og Marilyn Osmundsvåg frå Vener av Selje Kloster, Belinda Fure frå Selje regionale pilgrimssenter og Vidar Dalsbø frå Vener av Selje Kloster. Framme f.v. Bjarne Krakereid frå Selje IL og John Arve Trandal, leiar i Sunnivakoret. Gjengen inviterer til Selje-helg med mykje på programmet. Vi møter dei i Selje og dei stiller villig opp for foto med to ting dei er særs stolte over - Prestegarden i bakgrunnen og Sunnivastatua til høgre. FOTO: Lars Myklebust

Sunnivakoret 20 år:

Sunnivadagar for mange interesser

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer