FARGERIKT OG ENKELT: Sjølv om maten er smakfull og fargerik, er mange av ingrediensane enkle og kvardagslege. Denne handleturen resulterte i ein enkel variant av gresk salat og sennepspoteter. Krona på verket vart nok likevel skiva lammelår som eg aldri fekk brukt til påske, steikt på glodvarm grill nokre minutt på kvar side, før eit kvarter kvile medan eg dekte bordet og fekk litt tid til å tenkje over kor svolten eg var.
FARGERIKT OG ENKELT: Sjølv om maten er smakfull og fargerik, er mange av ingrediensane enkle og kvardagslege. Denne handleturen resulterte i ein enkel variant av gresk salat og sennepspoteter. Krona på verket vart nok likevel skiva lammelår som eg aldri fekk brukt til påske, steikt på glodvarm grill nokre minutt på kvar side, før eit kvarter kvile medan eg dekte bordet og fekk litt tid til å tenkje over kor svolten eg var.

Mat på grillen? Sats på tilbehøret

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer