PRISUTDELING: Anna Regine Vada Blom i Rovde Møbel & Design AS ble kåret til «Årets lærling 2022» i norsk trevarebransje under festmiddagen på Trevaredagene onsdag kveld. Her i lag med dagleg leiar i bedrifta, Paul Sindre Vedeld. Anna tok imot prisen frå dagleg leiar Hilde Widerøe Wibe og styreleiar Tore Ådlandsvik i bransjeforeininga Norske Trevarer.
PRISUTDELING: Anna Regine Vada Blom i Rovde Møbel & Design AS ble kåret til «Årets lærling 2022» i norsk trevarebransje under festmiddagen på Trevaredagene onsdag kveld. Her i lag med dagleg leiar i bedrifta, Paul Sindre Vedeld. Anna tok imot prisen frå dagleg leiar Hilde Widerøe Wibe og styreleiar Tore Ådlandsvik i bransjeforeininga Norske Trevarer.

Anna er årets lærling

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer