Over femti samla seg til motstand mot vindmøller før og under det pågåande møtet arrangert av Nordic Green i Sunndalen tidlegare i sommar. Motstanden i folket har no vist seg i ein underksirftkampanje som er send til kommunen.
Over femti samla seg til motstand mot vindmøller før og under det pågåande møtet arrangert av Nordic Green i Sunndalen tidlegare i sommar. Motstanden i folket har no vist seg i ein underksirftkampanje som er send til kommunen.

Innbyggjarar ønskjer sak om vindkraft opp før sommaren – usikkert om ein rekk det

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

1 Kommentar
Eldste
Nyeste Mest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Sørdal, Unni
Sørdal, Unni
1 år siden

Fakta på bordet før ein tek stilling til dette. Veit i dag ikkje om eg er for eller mot på grunnlag av lite til ingen saklig argumentasjon. Dei som står på nei sida mangler saklighet og slenger lite hyggelige kommentarer til dei som ikkje har sett seg inn i problematikken som fortsatt ikkje er tilgjengelig.
Svein