NORDISK BUKETT: Frå venstre Eva Hegglund, Sverige, Benedicte Boye, Noreg, Hanne Redeker, Danmark, Anne Marie Larsen, Danmark, Hallgjerd Osnes, Noreg, Pekka Salelma, Finnland, Erja Hortinainen, Finnland, Kristina Littke, Sverige, Anders Agnarius, Svergie, Kristina Malvemyr, Sverige, Magdalena Eckersberg, Noreg, Vagn Jelsøe, Danmark, Sonja Walstrøm, Sverige, Eva Thomsen, Norge.
NORDISK BUKETT: Frå venstre Eva Hegglund, Sverige, Benedicte Boye, Noreg, Hanne Redeker, Danmark, Anne Marie Larsen, Danmark, Hallgjerd Osnes, Noreg, Pekka Salelma, Finnland, Erja Hortinainen, Finnland, Kristina Littke, Sverige, Anders Agnarius, Svergie, Kristina Malvemyr, Sverige, Magdalena Eckersberg, Noreg, Vagn Jelsøe, Danmark, Sonja Walstrøm, Sverige, Eva Thomsen, Norge. FOTO: Privat

Oppslukte av nordvestlandet

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer