STOR KOMMUNE: Tor Inge Nygård ved Vanylven Utvikling nyttar ofte kartet han har på kontoret.  
– Vi har ei stor kommune, på storleik med fleire av dei andre kommunane på Søre Sunnmøre til saman, seier Nygård. For dei som sit med ein gründeride i magen til å utvikle kommunen, kan ein få råd og rettleiing her på kontoret og finne kva veg ein kan fortsette på.
STOR KOMMUNE: Tor Inge Nygård ved Vanylven Utvikling nyttar ofte kartet han har på kontoret. – Vi har ei stor kommune, på storleik med fleire av dei andre kommunane på Søre Sunnmøre til saman, seier Nygård. For dei som sit med ein gründeride i magen til å utvikle kommunen, kan ein få råd og rettleiing her på kontoret og finne kva veg ein kan fortsette på.

Gründerar har mange moglegheiter i Vanylven

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer