EIN LITEN BIBLIOGRAFI: Når ho denne gongen gir ut bok på norsk, er det ikkje første gongen vi ser dikt av Stanislawa Voldsund på trykk. Ho har fått dikta med i to antologiar og éi eiga samling på polsk dei siste åra. Den karakteristiske gule boka med trollet på framsida er den første på norsk, og ho diktar vidare.
EIN LITEN BIBLIOGRAFI: Når ho denne gongen gir ut bok på norsk, er det ikkje første gongen vi ser dikt av Stanislawa Voldsund på trykk. Ho har fått dikta med i to antologiar og éi eiga samling på polsk dei siste åra. Den karakteristiske gule boka med trollet på framsida er den første på norsk, og ho diktar vidare. FOTO: Lars Myklebust

Staniaslawa temmer troll i dikta sine:

– Eg diktar om Noreg frå ein annan synsvinkel

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer