MANGE I SVING: Her er turneringsleiar Atle Solheim (t.v.) med eit lite knippe av dei rundt 200 frivillige som er i sving under Selje cup. Vidare mot høgre står dommaransvarleg Mathias Lesto Larsen, Anette Lunde, (innsjekking og registrering), John Helge Andersen (innsjekking og registrering), Sissel Rundereim  (servicekomiteen), Trond Grøttå (innsjekking og registrering), Kine Andersen Grøttå (innsjekking og registrering), Nina Refvik, leiar servicekomiteen, og Steffen Hoddevik ein av fleire som hadde rolla som speaker i løpet av helga.
MANGE I SVING: Her er turneringsleiar Atle Solheim (t.v.) med eit lite knippe av dei rundt 200 frivillige som er i sving under Selje cup. Vidare mot høgre står dommaransvarleg Mathias Lesto Larsen, Anette Lunde, (innsjekking og registrering), John Helge Andersen (innsjekking og registrering), Sissel Rundereim (servicekomiteen), Trond Grøttå (innsjekking og registrering), Kine Andersen Grøttå (innsjekking og registrering), Nina Refvik, leiar servicekomiteen, og Steffen Hoddevik ein av fleire som hadde rolla som speaker i løpet av helga. Bilde 1 av 11

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

Suksessfylt Seljecup

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer