2020: Helge Kleppe, Lena Landsverk Sande, Pål Farstad, Kristin Sørheim, og Ingebrigt Berget samla på Tunheim for å sjå på staden der ein ønskjer gang- og sykkelveg. Etter mange omkampar om prioriteringar kan det no sjå ut til at det endeleg vert gang- og sykkelveg, etter prioriteringsforslag frå Kristin Sørheim i fylkesutvalet, på vegne av fleire parti.
2020: Helge Kleppe, Lena Landsverk Sande, Pål Farstad, Kristin Sørheim, og Ingebrigt Berget samla på Tunheim for å sjå på staden der ein ønskjer gang- og sykkelveg. Etter mange omkampar om prioriteringar kan det no sjå ut til at det endeleg vert gang- og sykkelveg, etter prioriteringsforslag frå Kristin Sørheim i fylkesutvalet, på vegne av fleire parti.

Samferdsleutvalet:

Går for gang- og sykkelveg på Tunheim i 2025

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer