5. KLASSE: Bak frå venstre: Brage Botnmark, Alexander Del Rio Krokvik, Ivan Lillehamre, Eirik Ramse Sivertstøl, Rares Cristian Sirbu, Alexandra Eirin Eikeset Årvik og Julie Høybakk Vaksdal. Framme frå venstre: Ruslan Rusiev, Karl Andreas Silagan Ekrem, Petter Sætrevik, Sebastian Kolgrov, Natalie Maria Pedersen, og Vemund Ringstad Vonheim. Eivor Parr Larsen og Henrik Brudevoll Høgstøyl var ikkje til stades på bilete.
5. KLASSE: Bak frå venstre: Brage Botnmark, Alexander Del Rio Krokvik, Ivan Lillehamre, Eirik Ramse Sivertstøl, Rares Cristian Sirbu, Alexandra Eirin Eikeset Årvik og Julie Høybakk Vaksdal. Framme frå venstre: Ruslan Rusiev, Karl Andreas Silagan Ekrem, Petter Sætrevik, Sebastian Kolgrov, Natalie Maria Pedersen, og Vemund Ringstad Vonheim. Eivor Parr Larsen og Henrik Brudevoll Høgstøyl var ikkje til stades på bilete. FOTO: Fiskå skule

Innsendt:

Vi tek ansvar!

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer