TRILLETUR OG OMVISNING: Paret Pål Dahl og Gry Anett Fiskaa set stor pris på at det meste i bygda berre er ein spasertur unna, og tek oss med på trilletur med dotter Torine og sonen Gunnar Ebbe på ein traktor som enn så lenge er av ganske beskjeden storleik. Snart skal dei tilføre enno eit tilbod i spaseravstand til dei som bur nærme sentrum av Fiskå, når dei startar opp drifta av Fiskå Brygge Gjestgiveri i juli.
TRILLETUR OG OMVISNING: Paret Pål Dahl og Gry Anett Fiskaa set stor pris på at det meste i bygda berre er ein spasertur unna, og tek oss med på trilletur med dotter Torine og sonen Gunnar Ebbe på ein traktor som enn så lenge er av ganske beskjeden storleik. Snart skal dei tilføre enno eit tilbod i spaseravstand til dei som bur nærme sentrum av Fiskå, når dei startar opp drifta av Fiskå Brygge Gjestgiveri i juli.

Flyttar «heim» til Fiskå og opnar restaurant og pub:

– Vi vil skape eit sosialt sentrum i området

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer