FRÅ ARKIVET (MAI): GRUPPEMØTE før endeleg røysting i saka om skulestruktur. I bakgrunnen ser vi elevar frå Myklebust skule som tok turen for å høyre avgjersla. Ståande f.v.: David Lien, Lena Landsverk Sande, Miriam Nystøyl, Ottar Jan Løvoll, Joar Lillerovde, Kathrin Brekke Sunde, Per-Johnny Brekke, Nils Olav Moen, Knut Aksel Thunem, Roger Eikset og Idar Brekke. Sitjande: Øystein Blom, Paul Sindre Vedeld, Solveig Menes Slagnes og Petter Bondhus.
FRÅ ARKIVET (MAI): GRUPPEMØTE før endeleg røysting i saka om skulestruktur. I bakgrunnen ser vi elevar frå Myklebust skule som tok turen for å høyre avgjersla. Ståande f.v.: David Lien, Lena Landsverk Sande, Miriam Nystøyl, Ottar Jan Løvoll, Joar Lillerovde, Kathrin Brekke Sunde, Per-Johnny Brekke, Nils Olav Moen, Knut Aksel Thunem, Roger Eikset og Idar Brekke. Sitjande: Øystein Blom, Paul Sindre Vedeld, Solveig Menes Slagnes og Petter Bondhus. FOTO: Tanja Anett Thunem

Kommuneplan og skulestruktur opp i kommunestyret:

Går for felles ungdomsskule sentralt i Vanylven

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer