KORTREIST VINDRAFT? Vestavind A er identifisert som område med gode tilhøve og få interessekonfliktar for vindkraft på havet. Rosa firkant merka Stadthavet er sett av som utreiingsområde for flytande havvind, medan Oldereggen, like sørvest for Kråkenes fyr,  og Frøyagrunnene er sett av som utreiingsområde for botnfast havvind.
KORTREIST VINDRAFT? Vestavind A er identifisert som område med gode tilhøve og få interessekonfliktar for vindkraft på havet. Rosa firkant merka Stadthavet er sett av som utreiingsområde for flytande havvind, medan Oldereggen, like sørvest for Kråkenes fyr, og Frøyagrunnene er sett av som utreiingsområde for botnfast havvind. FOTO: Fiskeridirektoratet.

Havvind rett vest for Stadt?

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer