STORE VERKTY: Oddvar Strand og Adrian Fiskaa jobbar på med uteområdet rundt fritidsbustadane på Hatleneset, men vi ser klart kven som har handa på rattet i prosjektet no. I den store gravemaskinen som Adrian har adriftsansvar for ligg arbeidsteikningane, og når vi kjem til staden hoppar han ut av gravemaskinen og tek til jarnriva for å jamne ut massane han har lagt på plass, før han tek praten med oss.
STORE VERKTY: Oddvar Strand og Adrian Fiskaa jobbar på med uteområdet rundt fritidsbustadane på Hatleneset, men vi ser klart kven som har handa på rattet i prosjektet no. I den store gravemaskinen som Adrian har adriftsansvar for ligg arbeidsteikningane, og når vi kjem til staden hoppar han ut av gravemaskinen og tek til jarnriva for å jamne ut massane han har lagt på plass, før han tek praten med oss. FOTO: Lars Myklebust

Snart lærling:

– Har allereie ansvar for store maskinar

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer