STORE AVSTANDAR: Ein bur grisgrendt i Vanylven og Sande kommunar, og kanskje er det avstandar  til andre stadar i fylket Vanylven-ordførar Lena Landsverk Sande prøvar å illustrere her. I midten ser vi varaordførar i Sande Einar Ekroll og også ordførar i Sande Olav Myklebust var til stades, sjølv om han eigentleg hadde teke ut feriedagar for å halde tritt med lamminga på garden.
STORE AVSTANDAR: Ein bur grisgrendt i Vanylven og Sande kommunar, og kanskje er det avstandar til andre stadar i fylket Vanylven-ordførar Lena Landsverk Sande prøvar å illustrere her. I midten ser vi varaordførar i Sande Einar Ekroll og også ordførar i Sande Olav Myklebust var til stades, sjølv om han eigentleg hadde teke ut feriedagar for å halde tritt med lamminga på garden.

Samferdsleutvalet på Åram onsdag.

– Alt dreiar seg om ferjeruta

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer