BUTIKK: No er det åtte år sidan Ystebakk-løda vart gjort om til butikk, og Håvard Sjåstad har utvida ein del dei siste åra. Her finn ein det meste av utstyr, verktøy, kvitevarer og ekspertise. Inne i lokalet er det Bosc, så langt augene kan sjå. Nesten. Butikken har mykje anna utstyr også, men med over tusen artiklar med denne merkevara er det nok den som lokker flest hit.
BUTIKK: No er det åtte år sidan Ystebakk-løda vart gjort om til butikk, og Håvard Sjåstad har utvida ein del dei siste åra. Her finn ein det meste av utstyr, verktøy, kvitevarer og ekspertise. Inne i lokalet er det Bosc, så langt augene kan sjå. Nesten. Butikken har mykje anna utstyr også, men med over tusen artiklar med denne merkevara er det nok den som lokker flest hit. FOTO: Tanja Anett Thunem

Ypperleg service på Ystebakkane

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer