STENGT FOR GJENNOMKØYRING: Vegen framfor huset er stengt for gjennomkøyring, og er ikkje brei nok for trafikk, meiner Norheim og Branden. Saman med naboen som bur til venstre i biletet, føler dei seg forbigått i prosessen med reguleringsplanen for Åheim sentrum, og skjønar ikkje at kommunen har vore på synfaring. – Skal ein breiare veg og fortau ta delar av hagen? Og skal trafikken gå her? spør dei.
STENGT FOR GJENNOMKØYRING: Vegen framfor huset er stengt for gjennomkøyring, og er ikkje brei nok for trafikk, meiner Norheim og Branden. Saman med naboen som bur til venstre i biletet, føler dei seg forbigått i prosessen med reguleringsplanen for Åheim sentrum, og skjønar ikkje at kommunen har vore på synfaring. – Skal ein breiare veg og fortau ta delar av hagen? Og skal trafikken gå her? spør dei.

Reagerer på planprosessen:

– Har dei som skal avgjere framtida vår vore her i det heile?

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer