GLAD I SONG: – Eg har nok vore med på meir enn gitaren, ler Brit Irene, men når ein ser kor mykje denne gitaren eigentleg har vore med på desse 45 åra, ser ein at denne dama er særs aktiv. Pensjonistlivet er heller ikkje av det rolige slaget. I hovudbiletet er det vesle Sonya Margrethe Nordal Toftum som sit på fanget på babysong.
GLAD I SONG: – Eg har nok vore med på meir enn gitaren, ler Brit Irene, men når ein ser kor mykje denne gitaren eigentleg har vore med på desse 45 åra, ser ein at denne dama er særs aktiv. Pensjonistlivet er heller ikkje av det rolige slaget. I hovudbiletet er det vesle Sonya Margrethe Nordal Toftum som sit på fanget på babysong. FOTO: Tanja Anett Thunem

Samstemte i førtifem år

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer