GLADE FOR INNFØRING: Å innføre Helseplattformen vil vere ei stor lette i arbeidskvardagen til dei som jobbar i helsesektoren, effektivisere arbeidet og gje betre kvalitet på tenestene, meiner kommunalsjef for helse i Vanylven, Eli Tefre Nordal, her saman med loikal innføringsleiar Arnt Grønvold (t.v.) og regional innføringsleiar Tommy Dahl.
GLADE FOR INNFØRING: Å innføre Helseplattformen vil vere ei stor lette i arbeidskvardagen til dei som jobbar i helsesektoren, effektivisere arbeidet og gje betre kvalitet på tenestene, meiner kommunalsjef for helse i Vanylven, Eli Tefre Nordal, her saman med loikal innføringsleiar Arnt Grønvold (t.v.) og regional innføringsleiar Tommy Dahl.

Positivt vedtak i kommunestyret:

Vanylven kommune er med dette på veg inn i Helseplattformen

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer