DRØFTAR MOGLEGHEITENE Møtedeltakarane i full diskusjon. Frå venstre og rundt bordet ser vi Marta Andruszkiewicz frå Jetmund Gjesteheim, Ragnhild Godal som orienterte om RPS Smøla, Tonje Ramse Trødal som orienterte om RPS Selje, Jan-Kåre Blindheim frå Sunnmøre Museum, Belinda Fure ved Selje Pilegrimssenter og Eileen Gjerde, leiar på Herøy Gard.
DRØFTAR MOGLEGHEITENE Møtedeltakarane i full diskusjon. Frå venstre og rundt bordet ser vi Marta Andruszkiewicz frå Jetmund Gjesteheim, Ragnhild Godal som orienterte om RPS Smøla, Tonje Ramse Trødal som orienterte om RPS Selje, Jan-Kåre Blindheim frå Sunnmøre Museum, Belinda Fure ved Selje Pilegrimssenter og Eileen Gjerde, leiar på Herøy Gard. FOTO: Marita Branden

St Jetmund inn på kystpilgrimsleia?

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer