KVART SEKUND TEL: Vegen frå ein stad i Vanylven til det næraste sjukehuset som kan tilby hjelp, kan vere lang og tidkrevjande, og går over både veg og vatn. Når sekunda tel er det avgjerande at effektiv hjelp og kompetent personale sikrar kvaliteten på dei prehospitale tenestene. Krava til responstid og kompetanse kan truge denne i framtida, meiner ambulanseforbundet.
KVART SEKUND TEL: Vegen frå ein stad i Vanylven til det næraste sjukehuset som kan tilby hjelp, kan vere lang og tidkrevjande, og går over både veg og vatn. Når sekunda tel er det avgjerande at effektiv hjelp og kompetent personale sikrar kvaliteten på dei prehospitale tenestene. Krava til responstid og kompetanse kan truge denne i framtida, meiner ambulanseforbundet. FOTO: Arkiv

Ambulanseforbundet er uroa:

– Lågare kompetansekrav og lenger responstid kan truge akuttberedskapen

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer