Fylkesutvalet, fv. Hans-Olav Myklebust (Frp), Anne Marie Fiksdal (Frp), Anders Riise (H), Line Hoem (Ap), Monica Molvær (H), Geir Asle Stenseth (Frp), Kristin Marie Sørheim (Sp), Randi Walderhaug Frisvoll (KrF), fylkesordførar Tove-Lise Torve (Ap), Carl Johansen (MDG), Pål Farstad (V) og Yvonne Wold (SV). Ikkje til stades: Jan Ove Tryggestad (Sp). Bildet er tatt ved eit tidlegare høve (foto: Møre og Romsdal fylkeskommune).
Fylkesutvalet, fv. Hans-Olav Myklebust (Frp), Anne Marie Fiksdal (Frp), Anders Riise (H), Line Hoem (Ap), Monica Molvær (H), Geir Asle Stenseth (Frp), Kristin Marie Sørheim (Sp), Randi Walderhaug Frisvoll (KrF), fylkesordførar Tove-Lise Torve (Ap), Carl Johansen (MDG), Pål Farstad (V) og Yvonne Wold (SV). Ikkje til stades: Jan Ove Tryggestad (Sp). Bildet er tatt ved eit tidlegare høve (foto: Møre og Romsdal fylkeskommune).

Møre og Romsdal Fylkeskommune:

Fylkesutvalet støttar opp om vidare drift ved Mork Rehabiliteringssenter

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer