RØYKDYKKARAR for Vanylven Brann og redning stiller opp etter innsatsen for å øve på sløkkjing i brakkebygget i bakgrunnen. På tidspunktet biletet er teke er det nok ikkje lyse utsikter for bygget i bakgrunnen, men så var også nedbrenninga planlagd. FOTO: John Sindre Kragset
RØYKDYKKARAR for Vanylven Brann og redning stiller opp etter innsatsen for å øve på sløkkjing i brakkebygget i bakgrunnen. På tidspunktet biletet er teke er det nok ikkje lyse utsikter for bygget i bakgrunnen, men så var også nedbrenninga planlagd. FOTO: John Sindre KragsetBilde 1 av 7

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

Bileteserie:

Storøving for Vanylven brann og redning

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer