JULEGÅVER: Ann- Kristin Aaland frå Sparebanken Møre var ute med nissesekken og gav støtte til fleire lag og organisasjonar denne dagen. Her ser vi Magne Rolandsen frå Vanylven sportsskyttarlag, Beate Rekkedal frå Fiskå musikkorps og Njål Sivertstøl og Ole André Rusten frå Fiskå IL som får støtte på høvesvis 13.500,-, 10.000,- og 200.000,- til sine prosjekt.
JULEGÅVER: Ann- Kristin Aaland frå Sparebanken Møre var ute med nissesekken og gav støtte til fleire lag og organisasjonar denne dagen. Her ser vi Magne Rolandsen frå Vanylven sportsskyttarlag, Beate Rekkedal frå Fiskå musikkorps og Njål Sivertstøl og Ole André Rusten frå Fiskå IL som får støtte på høvesvis 13.500,-, 10.000,- og 200.000,- til sine prosjekt.

Banknissen på besøk med TEFT-midlar

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer