MODERNE JOIK? Mikkel Gaup (i gul t-skjorte)gjesta Myklebust skule saman med Mikkel J. Sara og Elisabeth Å. Madssen tysdag, og saman underviste dei elevane mellom anna i teikning, programmering og song. Ein herleg trio og anleis skuledag, får vi tru.


Elevane på biletet er frå venstre Samuel Oseberg, Noah Kammen, Sara Baksai, Alma Kordzikowska, Astrid-Iren Refvik Lillerovde, Ramy Juul, Thula Nygaard - Gill, Brede Brudevoll, Iver Sundnes Voksø og Andreas Brudevoll (på golvet)

FOTO: Silje Sjåstad
MODERNE JOIK? Mikkel Gaup (i gul t-skjorte)gjesta Myklebust skule saman med Mikkel J. Sara og Elisabeth Å. Madssen tysdag, og saman underviste dei elevane mellom anna i teikning, programmering og song. Ein herleg trio og anleis skuledag, får vi tru. Elevane på biletet er frå venstre Samuel Oseberg, Noah Kammen, Sara Baksai, Alma Kordzikowska, Astrid-Iren Refvik Lillerovde, Ramy Juul, Thula Nygaard - Gill, Brede Brudevoll, Iver Sundnes Voksø og Andreas Brudevoll (på golvet) FOTO: Silje Sjåstad

Mikkel Gaup underviste på Myklebust skule

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer