PENGAR TIL ARBEIDSSAME FOLK: Arnt Myklebust (t.v) står slik på med å gjere klart for utandørsbelysning at dei andre fekk stille seg opp for fotografen under utdelinga av sjekken som provar pengegåva frå Sparebanken vest. Hanne- Grethe Sighaug, Terje Haugen og  Atle Brudevik (t.h.) la frå seg arbeidet og stilte seg opp saman med utsendt representant for Sparebanken Vest, Andre Kragseth (med sjekken).
PENGAR TIL ARBEIDSSAME FOLK: Arnt Myklebust (t.v) står slik på med å gjere klart for utandørsbelysning at dei andre fekk stille seg opp for fotografen under utdelinga av sjekken som provar pengegåva frå Sparebanken vest. Hanne- Grethe Sighaug, Terje Haugen og Atle Brudevik (t.h.) la frå seg arbeidet og stilte seg opp saman med utsendt representant for Sparebanken Vest, Andre Kragseth (med sjekken).

Støtte frå Sparebanken Vest til ny grillhytte på Nordstranda

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer